Gaupne Bilsenter
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-service

Bilverksted

featured image

Bilverksted

Et solid bilverksted for alle merker

I vårt velutstyrte bilverksted på Gaupnegrandane 11 i Gaupne utfører vi bilreparasjoner og bilservice på alle merker. Vi bruker reservedeler av høyeste kvalitet fra Bosch eller andre deler i originalkvalitet. Vi har tilegnet oss bred erfaring etter mange år i bransjen – dermed kan vi garantere en best mulig håndtering av din bil.

Verdensledende utstyr

Som en del av Bosch Car Service anvender vi verdensledende testutstyr for å kunne stille riktig diagnose på din bil. Enten det handler om batterianalyse, analyse av dieselsystemer eller andre tester, bruker vi moderne teknikk fra Bosch.

Du kan lese mer om Bosch’ testutstyr her. 

Bilservice eller bilreparasjon – vi står til tjeneste!

Vi ordner det meste, enten bilen går på bensin eller diesel. Trenger du vanlig bilservice? Har du fått en ripe i lakken eller steinsprut i frontruten? Da kan du trygt levere bilen din inn til oss, så ordner vi opp. Vi utfører også reparasjon og service på aircondition-anlegg samt dekk- og hjulskifte.

Ikke vent for lenge med å bestille service

Ring oss direkte på 57 68 10 80 eller fyll ut bestillingsskjemaet, så setter vi opp en time til deg!